Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


strong morsa


Tidsaxel


Jag kastar en blick
över min axel
vandrar baklänges ett stycke
och stannar vid 2007

Livet då
med ungar i olika stadier
det pågående livet
med tonåringar

ständiga bekymmer

Jag var den stronga morsan
som ställde upp för mina barn
jobbig var jag också
om ni frågar dem

Du vågade säga vad du tyckte
det uppskattade vi
låter det idag

tiderna förändras

Leende ser ni på mig
från er inramade position
i bokhyllan

jag drar en suck
följer med tidsaxeln in i nutiden
kysser er på pannan

och packar ner er i flyttlådan





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-30 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP