Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mulnar i krumelunten!

Hälsan kommer å hälsan går

vissa tider är den svår,

men det går!

Nu om vintern är det svalt

när det om hetta är knalt,

då kan jag njuta i lustfylld dag

prisar min skapare å är glad

så lever livet,i men inte utan gnat!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 154 gånger
Publicerad 2022-01-31 07:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag brukar göra tvärtom och basta istället, funkar för mig då värmen mjukar upp rygg och leder.
2022-02-02

    Lena Staaf VIP
Iskyla eller hetta mår man inte bra av. Skönt att ha tak över huvudet ändå.
2022-01-31

  Kajan VIP
Lagom är ofta.. lagom.
2022-01-31

  Sparvögat VIP
Livets stig bär sorg och glädje som du väl tecknar…
2022-01-31

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2022-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy