Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara beklagan….

Jesus driver ut onda andar

å botar de besatta,

du måste och hjälpa mig,

jag blir inte så. snäll

om du inte hjälper mig!

Då ropar jag och svär

blirinte måttligt tvär!

Hjälp mig Herre kär!

jag vill inte vara tvär!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-01-31 10:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En insiktsfull bön som förhoppningsvis fick svar!
2022-02-01

  Bibbi VIP
Står med Dig i förbön!
2022-02-01

  Kajan VIP
Det är bra att be om hjälp när man verkligen behöver det, ett tecken på självkännedom.
2022-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att läsa din trosvissa bön!
2022-01-31

  Marita Ohlquist VIP
En fin bön om att från det tvära bli fri
och åter kunna känna lugn och harmoni.
2022-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy