Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ignorerad.


En klagan


Det finns ingen här
och om du alls är
känner du dig
som ingenting.
Och om du är i vinden
blåser du genom mig,
då är jag ingenting.
Lilla vännen,
tappade du mig?




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-01 00:54



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Texten får en att tänka till ett par varv extra då den säger en hel del om ingenting, finemang!
2022-02-04

  alicja lappalainen VIP
Martin Buber
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen