Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passerar förbi

Pushad
Behöver tänka
Tappar bort
Och tråden knyts upp

Ett trassel gjord som ett nystan
Det kaos inombords
finnes outtalade ord
så nära men ändå så långt borta

Viskandes ekar tanken
Jag vill
Jag måste
Jag kan
Alla önskningar jag vann
Vinner du min tro ibland

Ett viskande hopp
Vänder på känslans situation
Som både växer och gror

Lever ut min dröm
Och du finns med mig
vart jag än går

Som tolerant tålamod
Lever tårarna på min kind
Och tanken blir blind

Breathe
Balance
Simplify

är sammanfattningen av att gå förbi
en blackout inuti




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-02 11:00



Bookmark and Share


  Väsensskild
Älskar sista meningen
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma