Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda svek

Du tror att jag ska stanna kvar
vara den som förlåter

Den här gången är jag klar
med dina demoner

Du drar ner mig i mörker
med din hårda ton

Ditt ord består av lögner
jag vill inte mista tron

Jag lämnar dig
Jag vill glömma

Jag vill definiera mig
Jag vill drömma

Jag är lättad och fri
Din vill jag aldrig bli

Så lämna mig ifred
Stanna kvar i din blindhet




Bunden vers (Rim) av Väsensskild
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-02 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild