Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtryck för att få makt


Maktmissbruk



Vem är skyldig?
Våld föder våld

År 2022...Vi ser och hör över hela planeten,
hur lidandet fortgår.

Man förgriper sig på sin medmänniska i
Guds namn.

Män gifter sig med barn som de våldtar,
kvinnor är livegna, könsstympas för att
inte känna njutning.

Religion har blivit en försvarsmur, en legitimitet
för att kunna förbli barbar.

När, var och hur dog medkänslan och empatin i alla dessa
människor som förgriper sig på LIVET!









Fri vers av WyS VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-03 10:15



Bookmark and Share


    lydriket
Barnens rätt till sin egen kropp väger lätt när den sönderfallande sekulära staten lämnar dem i sticket och kallar biverkningarna för konspiration eller rasism.
2022-02-07

  Kungskobran VIP
Människan är en barbarisk sort
man önskar sig bort
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP