Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studietid

När jag ska sätta mig ner och studera
Måste jag göra någonting kreativt
Som sätter igång min hjärna

När jag sitter där bland papper och besvär
Minns jag varför jag gör det här

Även om det verkligen är min dröm
Är det svårt att ta till sig
Måste förankra till någonting

En bild av hur jag tänker
En mindmap som skulle kunna täcka hela väggen

Och det eviga puzzlet börjar klarna nu
Perioder av både lyckliga och dåliga
har försvunnit

Minnet sviker även om jag förstår
Jag måste gå i kreativitetens spår

Kanske borde konfrontera
Med att skriva åsikter om vad jag verkligen tycker
Men egentligen behöver jag se alla dessa paradoxer
Som beskriver hur man övervinner
extremheternas förfall

Jag håller inte fullt med någon alls




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-03 11:04



Bookmark and Share


  Vind
Gillar slutraden. Ger en extra styrka år orden innan.
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma