Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkeln cirklar vidare, tisdagskvällar och torsdagskvällar. Idag är det Bedas tur att slå an samtalstonen.


Karusellen, avsnitt B

 

Beda: Bra att du fixade kaffet Cilla! Bladdan syns ju inte om du spiller på din mörka klänning heller, du är ju en Black Magic Woman!

Cilla: Bah. Citronsyra ur din mun, som vanligt.

Dora: Brudar, behärska er en smula! Dumt att skapa dramatik över en kaffekopp, det hävdar jag definitivt. 

Emma: Behöver ni verkligen etablera ett eländes evighetsgnabb i kväll igen? Ett erfaret, empatiskt samtal hade jag uppskattat som omväxling...

Ada: Brukar ju tyvärr inte beredas tillfälle för befrämjande samtal särskilt ofta här bland våra broderier och bryderier. Allvarligt talat tycker jag vi alla har ett ansvar: att hålla en anständig samtalston. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-03 18:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Briljant att alla inleder sina repliker på B.. Fint hur andra kvällen i alfabetet har färgat av sig här!!

Ler åt citronsyran ur Cillas mun (om än om Bedas mun). Vanan trogen glider de över i sina respektive element, efter behjärtansvärda brytningar i början..
2022-02-04

    Lena Söderkvist VIP
Provokation å ena sidan, protest, fnys och snusförnuft kontrar. Kunde lika gärna ha varit ett kontor ...
2022-02-04

  Maria Sundelin VIP
De behöver verkligen sitt kaffe
2022-02-04

  SatansSon VIP
håller med lodjuret
2022-02-04

  lodjuret/seglare VIP
En del symöten innehåller mest samtal om hur att sy... men litet kul är det med texter som skrivs med driv och skruv...
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X