Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsenhet

4/2 -22


Vem vet
sin destination?

Vem Kan Veta?

Många söker

Alla vill
inte veta

-Men du,
vill DU veta?

Om du
vill veta,

Det är en dröm
att veta

Vem vill berätta?

-Jag vill!

Vem vill lyssna?

-jag kan försöka


Det är det bästa som du nånsin kan tänka dig
Det som tar bort
all ångest,

all oro

Så, vad?

ok,

Vill du
-egentligen veta?

Nä...

Ok,
jag förstår...

Så synd

Men tänk:

Det bästa som
Du kan tänka dig

Det du inte
vet att du längtar efter

finns inom räckhåll

-Om du vill
-När du vill


Men,

kom ihåg;

-tiden är
inte oändlig

En svindlande tanke:

Det bästa som
Du kan tänka dig

Det du inte
vet att du längtar efter

finns inom räckhåll

-Om du vill
-När du vill


Men,

kom ihåg;

-tiden är
inte oändlig

———————————










Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-04 22:17



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Intressant tanke
2022-02-06

  Foohexa
Lagen om saker som låter för bra för att vara sann.
:)
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP