Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd

må låta psykotisk men det är nog helt i sin ordning
då jag är det

allt är helt i sin ordning när jag säger
att det bara finns en låt som bedövar
explosionen

det är precis som det ska
när jag syr
syr tre stygn
syr på överarmen

världen är perfekt den dagen mjölken surnat
utopin är kommen, jag spelar
en vals, då är den
kommen
klacksparkarna

den dagen Henrik Berggren går bort kommer jag gråta tusen tårar
jag lovar
jag ska möta dig under mörkret




Fri vers av Tora A
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-02-04 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tora A