Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sant allt är mkt sant

teven går

jag tänker
anledningen att killar skriver bra är just för att de är killar
det hinner aldrig bli monotomt
(förutom deras basröster då)
då de inte har kontakt med sitt känsloregister
eller så kallat
känsloliv
men jag tror de är mer priviligerade än så
jag tror de inte har
en enda rasande lavin
inom sig
och för det
kommer jag evigt
stå i skuld stå under synd
för gud
då mina avundskänslor är
mordhot

dessa känslor, jag gör det igen

jag skulle hemskt gärna vara poet istället för kvinna
oj att göra sig själv till ett offer osv
men asså
ärligt
jag är inte ens måttligt bra på det jag borde
vara bra på
dvs snygg

jag ska sluta skylla ifrån mig
jag ska sluta gnälla
jag ska börja vara snygg
och börja satsa på:
pattar




Fri vers av Tora A
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-04 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
xx = 200% kvinna
xy = 50% kvinna, 50% man

= det finns mer än 125% kvinnor i världen

det är inte sant, att kvinnor tänker med båda hjärnhalvorna

det är det endast männen som gör

män = hjärta + hjärna = aggressiva (röda) känslor = ultraviolent

kvinnor = känslor^2 = alldeles för mycket = ultraviolette
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tora A