Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

queen is dead

valle sa
att morrissey
ni vet, denna morrissey
visade en bild på queen elisabeth
på en spelning
en satirbild där hennes ögon var svarta
och hon var död

han sa
att morrissey skrek
>>vi är tredje riket!
men när hon dör!
då blir vi fria!<<

han sa
att efter det
spelade morrissey
sista låten, han spelade
queen is dead

detta var cirka två veckor innan
händelsen av hennes död
jag bara undrar
om det finns
större / sammanträffanden

när hon dog
satt jag på trettiofyran
jag lyssnade på queen is dead
på repeat
så jag skulle ha något att prata om

så jag kunde säga
jag lyssnade på smiths
men först
kollade jag på begravningen

först kollade jag på
begravningen
30 min ca

sen lyssnade jag på
smiths
20 min ca

jag tror att himlen öppnade sig då
för att låta den rätte
komma in

jag tror den slöt sig då
för mig

åh har världen ändrats
åh eller har den ändrats för mig




Fri vers (Fri form) av Tora A
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tora A