Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt. kött

någonstans kommer du hitta mig
i det mörker
du fruktar

du kommer se ett vitt kött
ensamhet
paraboler av otrohet

du kommer undra
varför jag

vitt kött / paraboler / otrohet

jag kommer svara
en annan gång




Fri vers av Tora A
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-19 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tora A