Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för dig utgiven

ett illamående
svävar ovanför
mitt huvud

jag har jobbat femtom timmar
i helgen
och spenderat resten
genom att
bistå lets dance
som proffesionell jurymedlem

ni kan kalla mig sidekick
jag vet att ni har rätt

mvh
er sidechick




Fri vers (Fri form) av Tora A
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-27 22:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tittar bara på textteve.
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tora A