Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hjälp

om man kunde skriva en buckla skulle den låta som en buckla låter i ungefär
ingenting antar jag då
bucklor inte låter?
men om bucklor
kunde skrivas och
kunde låta
och kunde vara fria, glada
skulle läpparna fyllas med
en svavelvätska

ethanol parabol jag skjuter mig själv i bröstet
bara för att se dig gråta




Fri vers av Tora A
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-04 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jeff buckley - hallelujah
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tora A