Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latent manshat

Dejtade en kille en gång som sa att jag hade fina ögon
Sen var jag en hora när jag avslutade allt men jaja så kan det bli
Nästa kille blev provocerad av förra killens utlåtande, var väl fan inget speciellt med de där ögonen
Inte ska jag tro att det är nåt unikt med dem
Sen dess har jag väl bara ett par ögon
Men också ett latent manshat




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-06 14:51



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Ja ibland undrar man...
Snyggt skrivet.
2022-02-06

    Sefarge VIP
Så kan det gå
När man ej
Har de "rätta"
Linserna på?

2022-02-06

  C.Wieske
Igenkänningen är skrämmande hög!
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan