Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nätt tjej

Jag önskar att jag var en sån tjej man kastade upp i luften.
En nätt tjej som kokett säger "iiiih sluta" när en snygg kille jonglerar med henne.
Kastar upp henne i taket och fångar henne lätt som en plätt.
Så nätt att hon alltid kan hystas över axeln på någon bredaxlad.
Sen skulle jag säga "åh vad jag hatar att kastas upp i luften"
och alla skulle veta att jag egentligen ljuger




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-09 20:39



Bookmark and Share


    Björka
;-)
2022-03-10

    Sefarge VIP
Tja vilket är värst
Att bli uppkastad
Eller själv kasta
upp?(i en offent
lig väl synlig
miljö)
;)
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan