Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( ingen nutida jämförelse i övrigt eller?)


Synade serenader att figurera inuti med. ..




Inget nytt under
Grisbukten*

Bara ett mot
-sägelse fullt

Teorem som
tar sig själv

På fullaste
Allvar

Medans allvaret
I sig självt
inte bryr sig

Men är fångad
i själva Teoremet


Som upprätthåller
Alltings byggnads
-konst intill minsta
kommande atom

Ty det som blivit
Utstakat
skall återinföras

Hur det än ser ut

Är en annan sak
att genomleva

För dem som har fått
Ett liv att betala med.




















(* 60 år senare ?)










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-09 09:07



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, kryptisk, och tänkvärd, du lägger ut ledtrådar, var och en får sy ihop slutsatserna!
2022-02-11

  Kungskobran VIP
Grisbukten, märklig företelse
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP