Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag försöker rusta mig som jarlen!


Böneman njuter av livet!

Kanske kan jag lära mig

livet är så skört
som när hälsan sviktar!

Nu har det dock vänt!

Jag har klarat av min dag

han har hört mitt rop

 lyssnat till min bön!

Livet är en skola,

säga vad man vill

för så är det,

hälsan tiger inte still!
Jag får säkert mera däng

blir åter prövad,

Å som jag har övat!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 201 gånger
Publicerad 2022-02-10 22:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt om livet skola som inte alltid är lätt. Om och om får vi öva och om och om och om igen får vi styrka.
2022-02-16

    Lars Gullberg
Jag använder en dag i sänder. Lyssnar av och följer vägen. Strävat tålmodigt, i med och i motgång. Skönt att du mår bättre Birger.
2022-02-15

  Peter G VIP
Livet är en prövning, sannerligen! Gäller att njuta av de fina stunderna!
2022-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Vi är ständiga elever i livets skola, tänker jag när jag läser din text.
Skönt att du mår bättre och känner livsglädje.
2022-02-11

  Bibbi VIP
Som väl är finns alltid gud och lyssnar på min bön.
"Ett fördröjt svar är inte nekande".
2022-02-11

  Sparvögat VIP
Dina ord är nog sanna, att vi är här för att lära oss på livets väg…
Men så roligt att du mår bättre och kan njuta av livet…
2022-02-11

  Bodingen VIP
"Livet är en skola," japp, LHS - Livets Hårda Skola.
2022-02-11

    Lena Staaf VIP
Man får vara,glad över de goda,dagarna och ta de övriga dagarna som prövningar.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy