Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mej ...


Livslinje

Var är min livslinje stigen att gå
Vad är näringen som för mej framåt
Vilka tankar bär glädje i mitt sinne

Söker mina svar i upplevelser
Känner mej för i mina händelser
Utvecklar mej mot mitt eget jag

Beteende som skapar mönster
Kontur av vem jag är som ringar på vatten
Speglar mej genom andras glans av glädje

Skaffa dej en vän och en kärlek som värmer
Inte att leva genom utan för att leva ihop
Ekvationen som håller

Så till slut så står jag där
Vet vem och varför jag är
Så finner jag min livslinje




Fri vers av Jack_iX
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-01 12:44



Bookmark and Share


    LoLo
Denna text fånga mig totalt,,,,,,, gjorde mig stum, lämna mig berörd.
MYcket bra skrivet och fin!
2006-08-21

    Bodil Sandberg
En fullkomligt bedårande Livslinjedikt...att söka och finna...genom upplevelser och vägledning
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX