Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårspegling

Bladens morgondagg

speglar fuktigt minnesspår

från nattens tårar




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-08-01 12:48



Bookmark and Share


  Emfre
vacker liknelse med naturen. Jag gillar dessutom ditt bildspråk, speciellt "fuktigt minnesspår". Bra skrivet!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye