Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cilla väntar fortfarande på en laptop med mp3. Vem vet, kanske hon får en i födelsedagspresent om några veckor? Då ska ni få höra hennes låtar. Dagens sång är från Bella Ciaos LP När dagen randas. Inte hittat någon inspelning på Spotify eller Youtube.


Karusellen, avsnitt E

 

Emma: Ett evighetsprojekt, detta broderi! Eeeh, jag känner mig så evinnerligen uttråkad här i emman!

Ada: Evigheter sedan vi var så försenade med kursstarten, en dryg timme! Alltså, allvarligt: låt gå för i afton, men låt det inte upprepas!

Beda: En nål i en höstack, det är vad jag söker. Ber er om samarbete, systrar, har ni sett min brodernål? Brun eller blå borde tråden vara, om ni bryr er.

Cilla: Er esprit brudar, var är den? Cirkelgnabb som vanligt. Chilla lite och lyssna på Bella Ciao!

Dora: Entropin ökar, hör jag. Dumt, drygt och dåraktigt att dra detta vidare. Drällduken drar sig, se där!

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-15 19:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ända framme på E e d enkelt att bli försenad. Emellertid har ingen av dem tappat tråden... dock Beda sin nål. Eller så menar hon en symbolisk förlust av gemensam mening?!

[..då läser "brodernål" går det upp för mig hur jag emellanåt föreställer mig virknålar - som om de sutto där och virkade snarare än sydde.. Kanhända visar sig Viktoria vara vass på virkning?]
2022-02-16

  Maria Sundelin VIP
De är sams om att de är oense eller om det är tvärtom
2022-02-16

    Lena Söderkvist VIP
Damerna ger sig inte.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X