Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haverist.


Årens vrak


Ruttnande skrov
i rytmiska rörelser
längs vikens steniga kanter.
Döda sjömäns spöklika själar,
spirande oupphörligt
vid skummande vågbrytningar.
De sjunkna skeppen
kastar sig fram till mig
med förvridna minnen
från årens vrak.
Sliter ut minnet
med vattensjuka ljud.
En sorgsen sång
som svävar i hamnen
och sedan försvinner
i slutet av dagen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-17 00:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En fin övergång från det konkreta till det abstrakta


2022-02-17

  Lottie Ålhed VIP
Bild och ljudrik dikt.
2022-02-17

  Ulf Carlsson VIP
Saltvatten i år och sår. Måsars hånskratt.
Vemodig och sinnesnära akvarell!
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen