Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodigheter för den som inte sover

Staden ser allt jag gör
Håller mig från att gråta
Varje regndroppe som
aldrig tidigare funnits
Gör det åt mig




Fri vers (Fri form) av Tillvaron
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-17 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillvaron
Tillvaron