Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill minnas

Den känslan som sprids nu,
den vill jag behålla.

Den känslan när värme sprids,
fast det är minus ute.

Den känslan när syret som andas in,
får en att lyfta.

För jag hoppas jag minns,
imorgon.

Att,

det är dem tysta tårarna som hörs mest.
och det är dem lätta andetagen som väger tyngst.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-20 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här