Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder


Hjärtat blöder tungt, så tungt att dropparna tar flera år att falla till marken.

Så tungt att jag inte dör direkt.

Jag lever med ett blödande hjärta, med blod som inte rinner.


Blod som gravitationen drar ur mig.




Fri vers av Alltid Här
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-06 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här