Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare känns längre bort



Varje blick är som att sätta skon på fel fot.


Varje ord är som när fel låt spelas.


Varje beröring känns längre bort.




Fri vers av Alltid Här
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-04 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här