Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor


Samma dag som igår,
gick du utan skor.

Inget uppsatt hår som vanligt, eller glada miner,
Inget på mil.

Du ser rakt över mitt huvud, du möter inte mina ögon.

Om du hade gjort det, hade du sett rakt i mina.

Jag ser dig bli suddigare och suddigare.

Jag drunknar,
fast jag lärde mig att simma för flera år sedan.

Nästa gång du försöker nå mina ögon, möts du av en tomhet.
Du ser bara vågor.




Fri vers av Alltid Här
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-06 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här