Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fredens Önskan!

Låt oss hoppas på fred

låt oss gräva ner vapnen

ett krig är skändligt....

Måtte gudarna höra oss

å straffa krigshetsarna,

Jag hoppas på fred!

Må så ske, låt oss be!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 259 gånger
Publicerad 2022-02-20 21:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En bön som jag helt stämmer in i.
2023-02-01

  Glitträ VIP
Tänk så fint freden, låta börja inom oss för att ge.
2022-10-13

  Solstrale VIP
Ja fred är det dags för. Din text är idag lika aktuell och kommer alltid att vara det! Fred!
2022-09-26

    Lars Gullberg
viken kraft i din dikt.
Den hörs ända upp till himlen. Och till världens alla hörn.

Tack
2022-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar bön, att instämma i. Låt oss hoppas, trots pågående vapenskrammel lite varstans.
2022-02-22

  Bodingen VIP
"Peace, love and understanding". En tes från -68 men än idag högaktuell. Ska det vara så svårt?
2022-02-22

  Kajan VIP
En bön som definitivt är värd att instämma i; det blir fasansfulla konsekvenser av krig.
2022-02-21

    Lena Staaf VIP
Folken vill ha fred men härskarna tar till krig för att uppnå sina syften. Och även vårt land rustar upp och vi säljer också vapen. Vi borde börja med oss själva.
2022-02-21

  Sparvögat VIP
Fina ord, jag håller med till fullo…
Låt fred och frihet råda på jorden!
2022-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Må kärlekens öppna händer vinna över hatets knutna nävar.
2022-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin bön! Jag instämmer i din önskan!
2022-02-21

  Bibbi VIP
Ansluter mig.
2022-02-21

  Peter G VIP
Ett mycket angeläget budskap som jag ansluter mig till!
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy