Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som längtar

Du har allt
du har skönhet
Det är inte synd om dig
Men vad är denna skönhet värd

om inte
du
ser mig.


Har den allt
den som längtar
Finns skönhet som inte märks
Så vad är denna skönhet värd

när inte
du
ser mig.




Bunden vers av S. Dua
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-22 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Dua
S. Dua