Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten skälvde


Satt där

bland fåglar och stadstrafik
och uteserveringens sorl
trivsamt försjunken
i egna tankar
 
Semesterns första frukost
fläktande sommarsol
rogivet lugn
cafégäster och gångtrafikanter
 
Så oväntat
när stillheten skälvde
 
Nyfikna solglasögonsneglingar
endräktsbrytande leenden
magnetfällt skapades
och cirklar rubbades
 
Satt där
men perfekt skum på kaffet
och smäktande fågelsång
gjorde sig icke
längre besvär.



Fri vers (Fri form) av S. Dua
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-05-26 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Dua
S. Dua