Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omättad


Jag kunde inte se mig mätt
när jag såg på dig

Tyckte om
hur du rörde dig

Hur din kropp var
för stor för möbler

Hur stolen du satt på
var för liten för dig

Tyckte om
hur ditt utseende skiftade

Ibland lite fult
Jag kunde inte se mig mätt.




Fri vers av S. Dua
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-22 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Dua
S. Dua