Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 2022


Jag vet, och förlåt

Mitt livs pokal
är försedd med hål
sinnesron sinar
i mellanrummet
och i avsaknaden
det är ett gift
tvivlet
kräver försäkran
skapar andnöd i skräcken
tänk om jag kväver
trasiga är många
inte ett skäl
bara en bitter sanning
mina håligheter
svåra att täppa
synliga och krävande
jag vet
och förlåt




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-23 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian