Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läser du alltid mellan raderna? -nej.


jag tror att dom där vita -svarta
molnen ovanför mitt huvud vill mig något.
dom har befunnit sig i samma position sedan igår,
när jag gick hem ifrån den underbara -hemska
lekplatsen.

jag var där med min kära -äckliga
bästa kompis.
som jag älskar -hatar
mest i hela världen.

ibland har vi så roligt -urtrist
att jag inte vet jag jag ska ta vägen.
jag ska kanske gå och gömma mig?

men molnen.
dom vackra -groteska,
vita -svarta,
fina -vidriga
molnen.

jag vill ha dom föralltid.
ovanför mitt huvud.

dom ger mig en sån tung känsla
av kärlek -hat.
och jag älskar den känslan.

ge mig den känslan.
du kan inte fylla mitt behov av kärlek -hat.
för jag för jag hatar dig -inte.




Fri vers av Kathleen
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-08-01 16:59



Bookmark and Share


  R4ikirI
Väldigt intressant text måste jag säga. Får ta mig en funderare på den. ;)
Gillar den!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen