Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En karamell som smakar hallon

 

Du gömde något

i ditt allra heligaste.

Något som bara jag vet

vår alldeles egna hemlighet

 

Till ditt innersta rum

finns ingen nyckel. 

Det är ett annat lösen 

som måste till.

 

Med varsam beröring

och varm andedräkt.

Gläntar jag på dörren

till din gudomlighet. 

 

Med kärlek och varsamma händer

trevar jag mig försiktigt fram.

Det känns som om

jag letar efter en skatt.

 

En skatt så ljuvlig 

jag vill bara låta den skölja över mig.

Låta den ta mig med

och föra mig någon annanstans. 

 

Du gömde något

i ditt allra heligaste.

Något som bara jag vet

vår alldeles egna hemlighet. 

 

Jag vill låta din värld 

också bli en del av min.

Du lämnar en smak

av söta hallon på min tunga.

 

Som en karamell

som sakta smälter i munnen.

En smak som är din egen

helt unik och bara din.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP