Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusst stön

Säger alla nu när värmen värmer oss

men tänk bara för några månader

gnällde vi att det var för kallt

så snart gör vi det igen för

kallare årstid är det snart igen

Så ni njut av värmen medans

ni kan härliga sommar vad jag

älskar dig stanna gärna för mig

ett tag till




Fri vers av Ann-christin
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-08-01 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin