Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela roll

(Ser man på!)

villrådigt snubblar du omkring

bland löften och drömmar

rädd för att ge alldeles för mycket eller synnerligen för lite

att lova allt eller ingenting alls

ja - ska kan det gå

i slutändan 

så spelar det ju likväl

ingen roll ändå 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-01 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad