Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatale pensionista!

Det är synd om mig

jag kan bara klaga

det är skrot med mig
jag borde tas av daga!

Snålt med trygghet

men bor ej i Ukraina

då hade det varit värre!

Det är skrot med mig

men jag borde inte 

klaga!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 120 gånger
Publicerad 2022-03-03 20:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig i förbön.
2022-03-05

  Sparvögat VIP
Ibland behöver man dela sina dystra känslor och känna tröstens gemenskap, en del av livet…
2022-03-04

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om livet, det egna och andras.
2022-03-04

  Peter G VIP
En text med glimten i ögat! Lite svart humor ger perspektiv på tillvaron!

Bra!
2022-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ibland kan det kännas så! Ärlig text!
2022-03-03

  Kajan VIP
Bistert humoristisk text, som roar med sin vändning i avslutningen.
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy