Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troubador

Solen tinnar upp
frusenheten
JJ Cale svänger med
sitt blues spel
man blir glad
och sveper ner
det hela med
en kall öl




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-03-04 15:08



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
I have advanced
to progressive goa trance.
2022-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Minns J J.
Han hade någon låt som hette "Friday".
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal