Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart vackra ärla!

Snart så är du här igen

från ditt vinterkvarter
långt bort i sydost,

du vippar såå fint

med stjärten,

kära lilla ärla

snart är du här!

Vi saknar dig såå!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 143 gånger
Publicerad 2022-03-04 17:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Texten är en liten pärla
om en vippande ärla
2022-03-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin dikt om ärlan, en så vacker fågel! Dina ord ger ljus till den här mörka tiden.
2022-03-05

    Lena Staaf VIP
Att tänka på våren ger lite tröst i mörkret!
2022-03-05

  Bibbi VIP
Håller med.
2022-03-05

  Kajan VIP
Vårlätt dikt som skänker en stunds glädje, vilket är välbehövligt i denna tid.
2022-03-05

    Lars Gullberg
Tänka sej att det även i år komma en vår.

det behövs efter månader av leda och besvär.
2022-03-04

  Sparvögat VIP
Det är underbart när flyttfåglarna kommer åter på våren, visst är de saknade…
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy