Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vintern kom...

Minns hennes djupa bruna ögon, och vinter kom
så mycket som gör så ont, och snön föll

hon rörde mig så mycket och allt jag ville var att stanna där, så frusen
jag levde av hennes andetag en termin ett liv far förbi

allt jag ville fanns där så närma så långt bort

minns hennes djupa bruna ögon som en sjö att drunkna i
så mycket som var så sött och lockande som våren slår ut

hon rörde mig som ingen annan så varmt
jag levde ur hennes andetag ett tag

allt jag ville fanns där så närma så långt bort




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-06 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vi med den?

"I kvinnors ögon glänser det..."

Vad är det som närmar sig city?


2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal