Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidandet!

Det är som det inte vore
hur skall jag säga det

o  kriget fasor når oss

vi kan inte vara säkra

vad vill herr Putin?

Skapa ett nytt världs-

krig?

Han måste stoppas!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 140 gånger
Publicerad 2022-03-06 17:35



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Hemskt och svårt !!! Väl skriftat om denna fasa .
2022-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl skriftat och sant! Han måste stoppas!
2022-03-08

  Bodingen VIP
Ja han måste stoppas! Upp nånstans där solen inte lyser.
2022-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en man med maktbegär.



2022-03-07

  Bibbi VIP
Gud har kontroll.
2022-03-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja man undrar vad vill han? Man fylls av sorg över det som händer ännu en gång. Tänkvärda ord!
2022-03-07

  Peter G VIP
ja det är en berättigad fråga, Vad vill han?
Det är hemskt att en enda person ska kunna ha möjligheten att ställa till så mycket elände, för ett syfte som känns väldigt oklart... sorgligt var ordet...
2022-03-06

  Sparvögat VIP
Ja jag undrar detsamma, vad vill Putin åstadkomma men han vill nog ha mera makt…
Det är så outsägligt sorgligt det som sker…
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy