Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...och björnen har vaknat


Våren är här!

Det våras tidigt
Bären blir gula och blå
Björnen är hungrig!




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-10 09:01



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fyndigt, aktuellt och fint haiku! Bra bild som illustration!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka