Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan vi söker från Kung Fury

vi läser inte om rågvakt
klimatförändring gör rågvakt obsolet
i dagens tu-riva informationsväv
vårt hem
vi till underhållning behöver
dinosaurier, nazister, cyborgs och Miami
blanda med populärkulturell buddhism,
psykofarmaka och
kapslar med mikrobiota från
jägare och samlare
borde vi bli nöjda




Fri vers av A. Ostsee
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee