Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrgas….

Är beroende av hjälp

syrgas en häftig grej

kippar efter luft!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 149 gånger
Publicerad 2022-03-13 03:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Provade syrgas på lasarettet en gång och visst var det en häftig grej.
2022-03-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ber att du får lindring...bra att du har den hjälpmedel. Ta hand om dig
2022-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att du får hjälpen du så väl behöver.
2022-03-14

    Lars Gullberg
Hoppas du får hjälp.
Stå på dej Birger

Och stort krya på dej
2022-03-13

    Lena Staaf VIP
Hoppas att du får hjälp!
2022-03-13

  Sparvögat VIP
Jag hoppas att du får hjälp och lättnad…
2022-03-13

  Kajan VIP
Ber att du ska få lättnad, och bra att det finns sådant som ändå hjälper i stunden.
2022-03-13

  Bibbi VIP
Gud vare med Dig!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy