Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika ger


Samarkanda och Bjuv

Jag vet
jag har för det mesta
gått förlorad
inte i drömmar
utan i jakten efter dom

du vet
precis vad du vill
raka linjer
mellan stunden
du vaknar tills du
svimmar

det diametrala är så utmanande
men vackert
när det möts
vi håller ihop
för plötsligt flyter det
även när det är jag som kör
sen säger du att jag inte hör
jag fortsätter glömma
och skammen tränger sig
tillbaka

jag tror
jag fattat lite
det jag alltid saknat
är inte drömmen
eller verkligheten
utan blixtarna
vid horisonten

du förstår,
det kan inte hända
det är inte meningen
jag tänker inte smaka
på evigheten
den är korta sekunder
den är redan här




Fri vers av Abel Pongo
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-13 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo