Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt meddelande

Meddelande i dessa krigstider:
Meddelande i rädslans tider:
Meddelande i ilskans tider:
Här ute i skogen där
jag promenerar
finns det flera par
som håller om varandra!
De ser fridfulla ut
och njuter av luften
och träden
och fågelsången
Tar man ett stort andetag
så fyller man lungorna med livskraft




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 20:03



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vi behöver varandra och livsluft när kriget kommer närmare!
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner