Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag böjer mig i bön….

Korparna å kråkorna krazar

de har funnit något ätbart
människorna bedövas av hunger

de förlamas av smärta......

 

Rop av förtvivlan ekar

vad ska vi ta oss till?

Nere i skyddsrummen

slumrar barnen....

Putin frågar efter meningen

oppositionen vädrar ny gryning

låt oss hoppas och be!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 142 gånger
Publicerad 2022-03-15 01:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket starka rader, som berör djupt.
2022-03-19

    Lars Gullberg
Låt om oss alla be en stilla bön tillsammans.. Världen står på randen. Låta den stå stadigt med Guds hjälp

Du sprider styrkan Birger.
en kraft Putin inte kan mäta sig med.
2022-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande det som sker i solrosens land.
Vi måste alla hjälpas åt, var och en efter sin förmåga, så att den inte vissnar.
2022-03-16

  Sparvögat VIP
En omtänksam bön som lever i hoppets anda…
Ja, vi ber för Ukraina!
2022-03-16

  Bodingen VIP
Tron kan ju försätta berg. Karma funkar visst också, ävenså list och vedergällning. Olika troer men med samma mål. Stoppa kriget!
2022-03-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varmt och omtänksamt skrivet! Ja vi får be för dem
2022-03-16

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Du är med dem som drabbats av kriget.
2022-03-15

  Bibbi VIP
Gud har allt under kontroll.

Låt oss följa: Matt.6:6
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy