Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonår, det lyckliga 1990-talet, Umeå

Min ångest, som avslappning var vi exponerade,
välmenande såpoperor
sålde konceptet kom ut
kom ut relationer
kom ut alkohol
kom ut gay
kom ut hedonism
kom ut till mode
som svaret på vår kollektiva ångest
acceptabel bedrövelse fanns inte
motsatsen till bortträngning av drifter
är naturligt intressant
sökande efter magiskt piller
sista steget är silikon till transkvinna
bli någon annan




Fri vers av A. Ostsee
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-15 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee